Руския президент Владимир Путин дава ежегодната си пресконференция  в Центъра за

...
Руския президент Владимир Путин дава ежегодната си пресконференция  в Центъра за
Коментари Харесай

Путин дава ежегодната си пресконференция в Москва

Руския президент Владимир Путин дава годишната си пресконференция  в Центъра за интернационална търговия в Москва, съобщи ТАСС.

На конференцията присъстват близо1900 публицисти, огромна част от които представляват районни медии от Русия. В залата работят и публицисти от федерални и задгранични средства за всеобща информация.

Първият въпрос към Путин бе за климатичните промени и за това какви вреди могат да нанесат на Русия.

„ Никой не знае аргументите за световните промени в климата “, сподели президентът, като добави, че в историята на Земята е имало интервали на стопляне и изстудяване и това може да зависи от процеси във Вселената, съобщи БНР. 

„ В момента да се разбере по какъв начин актуалното човечество въздейства на измененията в климата е комплицирано, само че да се прави нищо също не може. Русия би трябвало да предприеме оптимални условия, с цел да не се трансформира климатът трагично. За Русия този развой е сериозен: темпото на растеж на температурите у нас два пъти и половина по-високо от междинното за планетата “, означи Путин. 

Путин се среща с публицисти на сходни огромни конференции всяка година от 2001 година до момента като се изключи интервала от 2008 до 2012 година, когато бе министър председател на Русия. През последните години този тип огромни прояви се провеждат през декември и в действителност се прави равносметка за годината.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР